Vitralii usi        Vitralii ferestre       Vitralii balustrade       Vitralii oglinzi       Vitralii mobilier       Vitralii copertine       Vitralii cabine dus       Vitralii luminatoare       Vitralii biserici       Geam sablat     
 
 
  Termeni si conditii  
     
 

Acesta este un acord intre Dumneavostra si propietarul site-ului. Folosind acest site sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile din acest acord. Daca nu sunteti de acord va rugam sa nu folositi acest site. Acest acord poate fi revizuit sau schimbat fara notificare.

Intregul continut al acestui site este propietatea SC ARTE DANIELLI SRL. Dreptul de autor, marcile inregistrate si alte drepturi de propietate intelectuala protejeaza continutul site-ului.

Continutul artedanielli.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat sub nici o forma si folosind orice tip de mijloace, inclusiv fotocopierea sau inregistrarea electronica sau mecanica, dar nelimitandu-se la acestea, si nu poate fi folosit in scop comercial pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul in prealabil, in scris, al SC ARTE DANIELLI SRL.

Conform legilor romane in vigoare, incalcarea acestor conditii reprezinta o infractiune. SC ARTE DANIELLI SRL nu poate avea niciun control si nu isi asuma nici o responsabilitate privind continutul oricaror alte web site-uri care fac referire la acest site.

 
     
 
       Copyright © 2010 Arte Danielli
Home Despre noi Termeni si conditii Confidentialtate Contact
   
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!