Vitralii usi        Vitralii ferestre       Vitralii balustrade       Vitralii oglinzi       Vitralii mobilier       Vitralii copertine       Vitralii cabine dus       Vitralii luminatoare       Vitralii biserici       Geam sablat     
 
 
  Despre noi  
     
 

Arte Danielli produce vitralii aplicate, vitralii clasice, geam sablat, obiecte decorative din sticla fuzibila.

Obiectele artistice din sticla produse de Arte Danielli sunt unice, pot fi utilizate la decorarea oricarei cladiri sau incinte indiferent de destinatie. Design-ul variaza de la stilurile clasic, religios la modern si abstract, totul in concordanta cu preferintele clientului. Pentru alegerea design-ului oferim clientilor nostri consiliere de specialitate, posibilitatea de a se inspira sau de a alege din colectia proprie si de a adapta orice imagine la tehnica utilizata.

Vitraliul aplicat face posibila aducerea caldurii si frumusetii vitraliilor clasice in orice cladire indiferent de destinatia ei asigurand in acelasi timp izolare termica, impermeabilitate si rezistenta, elimina efectul negativ al razelor ultravioelete, poate fi aplicat pe orice tip de sticla, inclusiv geam termopan sau securizat, iar alegerea modelului este practic infinita, depinzand numai de imaginatie.

Produse rezultate:

  • usi
  • ferestre
  • mobila
  • luminatoare
  • paravane
  • tavane
  • oglinzi
  • bai

Tehnica vitraliului aplicat presupune utilizarea sticlei, plumbului si culorilor. Pe sticla se aplica un film special care ii confera culoare si textura, contururile suprafetelor colorate fiind definite cu banda de plumb adeziv. Pentru a elimina eventualul efect toxic, plumbul este protejat, materialul de protectie conferindu-i totodata si culoare (auriu, argintiu, natur, cupru, antique, titan). Efectul mirific al jocului de culori este amplificat prin utilizarea unor bucati de sticla fatetata, cristale, de diverse forme, care produc difractia luminii.

 
     
 
       Copyright © 2010 Arte Danielli
Home Despre noi Termeni si conditii Confidentialtate Contact
   
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!